Kaftancoğlu'ndan Kabaktepe'nin kahve davetine olumlu yanıt

Geçen hafta göreve başlayan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu kahve içmeye davet etti. Kaftancıoğlu da 3 yıldır bunu arzu ettiğini belirterek davete icabet edeceğini söyledi.

Geçtiğimiz hafta göreve gelen AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, ClubHouse üzerinden gazeteciler ve gençlerle sohbet etti.

Kabaktepe programın bir bölümünde Kaftancıoğlu'nu kahveye davet ederek, "CHP'li İl Başkanı İle hemşehri olduğumuzu öğrendim, ziyaretime geleceğini duydum. Buluşmak ve siyasi gelişmeleri tartışmak için kendisini ağırlamak isterim" dedi.

KAFTANCIOĞLU'NDAN YANIT

Kaftancıoğlu da Kabaktepe’nin daveti için "3 yıldır arzu ettiğim bir şeydi siyasi parti il başkanlarının yan yana gelebilmesi. Kıymetli bir davet önümüzdeki günlerde iletişime geçerek hemşerimin kahve davetine icabet edecek ve görevinden ötürü kendisini kutlayacağım" ifadesini kullandı.

 

Kaftancoğlu'ndan Kabaktepe'nin kahve davetine olumlu yanıt ile ilgili etiketler Canan Kaftancıoğlu kahve Osman Nuri Kabaktepe yanıt
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.