Osman Nihat Akgün kimdir? Neden öldü? Babası kim?

Osman Nihat Akgün kimdir? Nihat Akgün'ün oğlu Osman Nihat Akgün'ün Şikago'da vefat etmesi gündeme bomba gibi düşüyor. Osman Nihat Akgün'ün ölüm nedeni araştırılmaya başlandı. İşte Osman Nihat Akgün kimdir? Neden öldü? Babası kim? Merak edilen detaylar haberimizde...

Osman Nihat Akgün kimdir? Nihat Akgün'ün oğlu Osman Nihat Akgün'ün Şikago'da vefat etmesi gündeme bomba gibi düşüyor. İşte Osman Nihat Akgün kimdir? Neden öldü? Babası kim? Merak edilen detaylar haberimizde...

Süperhaber muhabiri Mevlüt Yüksel’in elde ettiği bilgilere göre,eski ünlü kabadayı Nihat Akgün’ün oğlunun yaşamını yitirmesi şöyle gerçekleşti..

Osman Nihat Akgün,önceki gün yaşadığı ,Amerika’nın Chicaco Şehri’nde bulunan,bir göle gitti.

GÖL KENARINDA KAZA VE SONRASI İNTİHAR..

Göl çevresinde dolaşan halk,gölün kenarında,bir aracın kaza geçirmiş olduğunu ve içinde bir kişinin olduğunu görünce,hemen polis ekipleri haber verdi.

Olay yerine gele polis ekipleri,arabada hafif yaralı genci alarak, evine bırakmış..Bunun ardından,gencin evinin olduğu yerden,yani Nihat Osman Akgün’ün kendi evinin dairesinden bir el silah sesi duyulmuş.

ŞİKAGO’DA REZİDANS’DA BİR EL SİLAH SESİ DUYULDU

Bu silah sesi üzerine,yakınları tarafından polise haber verilmesi üzerine,Nihat Osman Akgün’ün kaldığı rezidansın güvenlij görevlisi yukarı çıkyor.

Aradan geçen çok kısa zamanda.güvenlik görevlisinin hemen yukarı çıkması çok çabuk oluyor.

 POLİS İNTİHAR İHTİMALİ ÜZERİNDE DURUYOR!

Güvenlik görevlisinin, Nihat Osman Akgün’ün kaldığı daireden,bir el silah sesi gelmesi üzerine yaptığı ilk araştırmada,kapının hemen girişinde yerde yatan bir kişi ile başının sağ tarafından parmak kalınlığında kan akıyor..Bubkişinin sağ elindede, Smith Wesson marka bir silah bulunuyor.

ABD polisi,intihar ettiği sanılan kişinin kimliğinin,Nihat Osman Akgün olarak belirlerken,bunun nedenini araştırıyor.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Osman Nihat Akgün kimdir? Neden öldü? Babası kim? ile ilgili etiketler cinayet otel nihat akgün osman nihat akgün
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.