Osman Gökçek, Akın İpek'in kızı ve eşiyle kavga etti!

Londra'nın en lüks mağazalarından Harrods'da başrolünde Türklerin olduğu büyük bir kavga çıktı! FETÖ firarisi Akın İpek'in eşi ve kızı mağazada Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek ile karşılaştı! Hakaretlerin havada uçuştuğu tartışmada fiziki müdahaleler de yaşandı....

İngiltere'de firari olarak bulunan ve "Fetullah Gülen'in prensi" olarak bilinen kaçak iş adamı Akın İpek'in eşi ve kızı büyük bir kavgaya karıştı.

2 yıl önce yaşandığı öğrenilen olay ülkenin en lüks mağazalarından Harrods'un Londra şubesinde gerçekleşti.

Ultra lüks ürünler satan ve dünya starlarının uğrak mekanı olan mağazada eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Göçek'in oğlu Osman Gökçek, Akın İpek'in eşi ve kızı ile karşılaştı.

Karşılıklı hakaretlerin havada uçuştuğu gergin karşılaşmada Osman Gökçek, İpek Ailesi'ne "FETÖ'cü!" diye çıkışırken, zaman zaman fiziki müdahaleye maruz kaldı.

GÖRÜNTÜLERİ YAYIMLADI

Mağazanın adeta savaş alanına döndüğü tartışmanın görüntüleri ise bugün ortaya çıktı. Tartışmadan kısa bir bölüm yayımlayarak Twitter'dan anons eden Osman Gökçek, "Bu akşam yurt dışında FETÖ'cülerin şahsıma yaptığı saldırının görüntülerini yayınlayacağım. İzlemeniz dileğiyle..." notunu paylaştı.

Olayla ilgili açıklama yapan firari FETÖ'cü Akın İpek ise yine sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı;

"İki yıl önce, 12 Haziran 2019 da Londra da; Harrods mağazası, kadın makyaj reyonunda oturan Melih Göçek'in oğlu Osman Gökçek, eşim ve kızımla karşılaşmış. Aileme yaptığı terbiyesizliği görüyorsunuz… Bunun programını da yapacakmış...

Beyaz TV Gökçek ailesine aittir... Tıpkı Söğüt inşaatın yüzde 50 sinin Gökçek ailesine ait olduğu gibi. Şirketlerin hisse senetleri hamilinedir. Bunlar, misafirliğe geldiği evi soyan insanlar."

Osman Gökçek, Akın İpek'in kızı ve eşiyle kavga etti! ile ilgili etiketler Melih Gökçek Akın İpek Londra Kavga osman gökçek

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.