Osman Erbaş kimdir? 8. Kolordu Komutanı Şehit Osman Erbaş kaç yaşında, görevi ne?

Osman Erbaş Kimdir? Bitlis'te kaza kırıma uğrayarak düşen askeri helikopterde bulunan 8. Kolordu Komnutanı Osman Erbaş kimdir, kaç yaşında sorularının yanıtı merak ediliyor. 9 şehit haberinin geldiği askeri helikopter kazasında Osman Erbaş'ın durumu nasıl?

Osman Erbaş Kimdir, 8. kolordu Komutanı Osman Erbaş'ın da içinde bulunduğu askeri helikopter Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere havalanmış ve kısa bir süre sonra haber alınamamıştı. Ajanslardan gelen son dakika haberlerine göre ise Osman Erbaş'ın da bulunduğu helikopterde 9 asker şehit oldu. Peki Osman Erbaş kimdir, kaç yaşında? Görevi ne?

8. KOLORDU KOMUTANI OSMAN ERBAŞ KİMDİR?

Türkiye, Bitlis'ten gelen acı haberle sarsıldı.

Bingöl'den kalkış yapan askeri helikopterin Tatvan kırsalında kaza kırıma uğraması sonucu 9 askerimiz şehit oldu, 4 askerimiz yaralandı.

KORGENERAL OSMAN ERBAŞ DA ŞEHİT DÜŞTÜ

Şehit askerlerimizin arasında Elazığ 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın da olduğu açıklandı.

Şehit Osman Erbaş, 2016 yılında katıldığı şehit cenazesinde, "Türk askeri katil olmaz. Onlar Türk askeri değil katiller" sözleri ile darbecilere tepki göstermişti.

 8. Kolordu, Türk Kara Kuvvetlerine bağlı 3. Ordu kolordularından biridir. Komutanlığın karargâhı Elâzığ'da bulunmaktadır. Doğu Anadolu Bölgesi'ni İran ve Irak'tan gelebilecek dış tehditlere karşı korur. (Vikipedi)

Korgeneral Erbaş'ın acı günü - Yeniufuk Gazetesi - Yozgat Haberleri

Osman Erbaş kimdir? 8. Kolordu Komutanı Şehit Osman Erbaş kaç yaşında, görevi ne? ile ilgili etiketler asker osman erbaş kimdir 8. kolordu komutanı osman erbaş kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.