Oscar ödüllü yönetmen, Apple için televizyon dizisi çekecek

60 yaşındaki Meksikalı Oscar ödüllü yönetmen Alfonso Cuaron’un yeni projesi belli oldu. Cuaron, Apple için “Disclaimer” (feragatname) isimli gerilim türünde bir televizyon dizisi çekecek. Dizide Cate Blanchett ve Kevin Kline'ın başrolde olacak.

Proje, yönetmen ile Apple arasında 2019’da imzalanan anlaşmanın ilk ürünü olacak. Cuaron, aynı zamanda filmin senaristi ve yapımcılarından biri.

Cate Blanchett ve Kevin Kline'ın başrolde

Dizide başrolleri Oscarlı iki oyuncu Cate Blanchett ve Kevin Kline paylaşacak. Dizi, Renee Knight’ın aynı isimli kitabından uyarlanacak.

Oscar ödüllü yönetmen, Apple için televizyon dizisi çekecek


ALFONSO CUARON HAKKINDA

“Disclaimer”, Kaline’ın ilk televizyon dizisi olacak. “A Fish Called Wanda” filmiyle Oscar kazanan oyuncunun diğer filmleri arasında “Sophie’s Choice” “The Big Chill” “In and Out” “Silverado” ve “Cry Freedom” bulunuyor.

İki Oscarlı Blanchet’in filmlerinden bazıları ise “Blue Jasmine”, “The Aviator”, “Notes on a Scandal” “Elizabeth” ve “The Lord of the Rings.”

Cuaron ise “Gravity” ve “Roma” filmleriyle iki kez En İyi Yönetmen Oscar Ödülü aldı.

(Ajans Bizim)

Oscar ödüllü yönetmen, Apple için televizyon dizisi çekecek ile ilgili etiketler Apple Alfonso Cuaron Cate Blanchett Kevin Kline
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.