Oscar Ödül Töreni'nde Chris Rock'ı Tokatlayan Will Smith Akademi üyeliğinden istifa etti!

Oscar töreninde eşinin hastalığıyla dalga geçtiği gerekçesiyle Chris Rock'a tokat atmasıyla gündeme gelen Will Smith ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Dünyaca ünlü oyuncu Smith, Hollywood Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nden istifa etti.

Bu yıl 94. kez düzenlenen Oscar ödül törenine, Will Smith'in sunucu Chris Rock'a tokat attığı anlar damga vurmuştu. Will Smith, Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nden istifa ettiğini duyurdu.

"ŞOK EDİCİ, ACI VERİCİ VE AFFEDİLMEZ"

Smith yaptığı açıklamada, eylemlerini "şok edici, acı verici ve affedilemez" olarak nitelendirdi ve Akademi Yönetim Kurulu'nun uygun gördüğü ek sonuçları kabul edeceğini söyledi.

"YARALADIKLARIMIN LİSTESİ UZUN"

Smith, "Yaraladıklarımın listesi uzun ve Chris'i, ailesini, sevgili arkadaşlarımın ve sevdiklerimin birçoğunu, orada bulunanları ve evdeki küresel izleyicileri içeriyor" dedi.

Oscar Ödül Töreni'nde Chris Rock'ı Tokatlayan Will Smith Akademi üyeliğinden istifa etti!

"AKADEMİ'NİN GÜVENİNE İHANET ETTİM, KALBİM KIRIK"

Smith, açıklamasının devamında “Akademi'nin güvenine ihanet ettim. Diğer adayları ve kazananları olağanüstü çalışmalarını kutlama ve kutlanma fırsatından mahrum ettim. Kalbim kırık." ifadelerin kullandı.

Geceye eşi Jada Pinkett-Smith ile katılan ünlü aktör Will Smith, Chris Rock'ın yaptığı espriye beklenmedik bir tepki gösterdi.

Oscar Ödül Töreni'nde Chris Rock'ı Tokatlayan Will Smith Akademi üyeliğinden istifa etti! - Resim : 2

NE OLMUŞTU?

Saç dökülmesine neden olan rahatsızlığı bulunan Jada Pinkett-Smith'in saçsız başı hakkında, "Jada seni seviyorum, GI Joe 2 yakında, sabırsızlıkla görmeyi bekliyorum." şeklinde espri yapan Rock'ın yanına giden Smith, ünlü sunucuya canlı yayında tokat attı.

Oscar Ödül Töreni'nde Chris Rock'ı Tokatlayan Will Smith Akademi üyeliğinden istifa etti! ile ilgili etiketler Oscar will smith Chris Rock
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.