Oscar hediye çantasının içinde bu yıl neler var?

Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, bu yıl 93. kez Oscar Ödülleri'ni sahipleriyle buluşturdu. Koronavirüs nedeniyle yaklaşık iki ay ertelenen ödül töreni saatler önce Los Angeles'taki Union Station ve Dolby Theatre'da eş zamanlı olarak gerçekleşti. Gecede her yıl olduğu gibi tüm katılımcılara üst düzey çanta hediye verildi.

Adaylardan bazıları Oscar heykelini evine götürürken hiçbir aday törenden eli boş dönmedi. Dünyasının en prestijli ödüllerinden olan 93. Oscar Ödülleri’ne her adayın bir kazanan gibi hissetmesi için 205 bin dolar değerinde hediye çantalar verildi.

Tüm dünyada etkisini gösteren koronavirüs salgını, Oscar çantalarında da varlığını hissettirdi. Çantada, koronavirüs salgını göz önünde bulundurulsa da lüks tatile yine de yer verildi.

205 BİN DOLARLIK ÇANTANIN İÇİNDE NELER VAR?

Oscar'ın geleneksel hediye çantasında bu yıl, sıcak havalarda arabalarda mahsur kalan evcil hayvanları kurtarmak için acil durum çekici, yerel restoranlardan yemek sipariş verebilecekleri bir QR kod, Golden Spa'da dört gecelik iki kişilik konaklama, İsveç sahilindeki Pater Noster Deniz Feneri'nde üç gece konaklama, ırkçılık karşıtı çocuk kitabı, yemek tarifi kitabı ve çeşitli kitaplar, hayvansal ürünlerden elde edilmeyen (vegan) spor ayakkabı ve çoraplar, Los Angeles'ta önde gelen kişisel antrenör Alexis Seletzky ile 10 kişisel eğitim seansı ve liposuction konusunda uzmanlaşmış bir Hollywood kozmetik cerrahının kliniğinde ücretsiz seans hakkı, hayvanlar üzerinde test edilmeyen cilt kremleri ve saç bakım yağı gibi çeşitli vücut bakım ve sağlık ürünleri yer aldı.

Oscar hediye çantasının içinde bu yıl neler var?

92. ÖDÜL TÖRENİNDE 100 BİN DOLARLIK ÇANTALAR HEDİYE EDİLMİŞTİ

92. Oscar Ödülleri'nde adaylara lüks tatil, pahalı kozmetik ürünleri, akıllı sütyen, altın kalem gibi hediyeleri içeren 100 bin dolarlık çantalar hediye edilmişti.

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.