Oryantal Didem Survivor'ın kapısından dönmüş! Acun Ilıcalı'nın teklifini neden reddetti?

Yılbaşı gecesi İbo Show'a çıkan Oryantal Didem giydiği elbise ve danslarıyla günlerce konuşuldu. Didem Kınalı bugün de Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında itirafıyla gündeme geldi. Survivor'ın kapısından dönen başarılı dansçı, yarışmaya neden katılmadığını açıkladı.

Acun Ilıcalı'nın kendisine teklif ettiği Survivor yarışmasını reddettiğini açıklayan Oryantall Didem Kınalı, yarışmaya katılmama nedeni olarak adadaki böcek ve yılanlar olduğunu söyledi.

Didem Kınalı hayalininin denizden çıkarak geleceği adada dans etmek olduğunu söyledi. Dİğer yandan başarılı dansçı Survivor izlemeyi çok sevdiğini ve yeni sezonu merakla beklediğini sözlerine ekledi.

Oryantal Didem'den olay yaratacak açıklamalar: Kendi ülkemde itilip  kakılmak ağırıma gidiyor

Survivor Birleşme Partisi'nde sahne alarak dans etmek istediğin söyleyen ünlü oryantal, geçtiğimiz yılbaşı gecesi giydiği kıyafetle birçok kesimden eleştiri almıştı.

Oryantal Didem Survivor'ın kapısından dönmüş! Acun Ilıcalı'nın teklifini neden reddetti? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı didem kınalı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.