Oryantal Didem kıvrak dansı ve kostümüyle olay oldu!

Star TV ekranlarındaki yılbaşı gecesinde İbo Show programı herkesi ekranları başına kilitledi. Unutulmaz gecede sahne alan oryantal Didem, kıvrak danslarının yanında kostümüyle de adeta olay yarattı.

Ekranların en çok izlenen programları arasında yer alan İbo Show, izleyenlerine unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşattı. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in sunumuyla Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show'un konukları yeni yılın en büyük sürprizlerinden birisi oldu.

Mahmut Tuncer, Gülben Ergen, Serdar Ortaç, İrem Derici, İdo Tatlıses, Ümit Besen ve Şafak Sezer gibi ünlü isimlerin yer aldığı İbo Show’da kahkahalar havada uçuşurken programın finaline oryantal Didem’in sahne performansı damgasını vurdu.

Oryantal Didem kıvrak dansı ve kostümüyle olay oldu!

Gümüş rengi elbiseyle sahne alan Didem'in dans figürleri konuklar dahil herkesin ağzını açık bırakırken İbo Show'la ünlenen güzel oryantalin performansından çok giydiği kıyafet olay yarattı . Sosyal medyada birçok kullanıcı oryantal Didem’in kıyafetini folyoya benzetenler oldu

Oryantal Didem kıvrak dansı ve kostümüyle olay oldu! ile ilgili etiketler ibo show didem oryantal
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.