Oryantal Didem Kınalı'dan alkış toplayan hareket... Pahalı kıyafetlerini 50 TL'ye sattı

Bir dönem yer aldığı 'İbo Show’ programıyla adını geniş kitlelere duyuran 35 yaşındaki oryantal Didem Kınalı, sokak hayvanları yararına Cihangir'de tezgah açıp eşyalarını sattı.

'İbo Show' programındaki dans performansıyla bir dönem ekranlarda fırtınalar estiren ünlü oryantal Didem Kınalı sokak hayvanları için kıyafetlerini sattı.

Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre; Didem Kınalı binlerce lira harcayarak aldığı kıyafet ve ayakkabılarını 50-100 TL gibi rakamlara sattı.

KAZANCININ YARISINI SOKAK HAYVANLARINA HARCIYOR

Kınalı, giysi ve ayakkabılarını sokak hayvanları yararına sattı. Sokak hayvanlarına yönelik yardım kampanyasına destek veren Kınalı, Cihangir’de sokakta satış yaptı. Geçen ay kedisini kaybeden Kınalı, hayvanları çok sevdiğini ve kazancının yarısını Cihangir sokaklarındaki kedi köpekler için harcadığını söyledi.

Oryantal Didem Kınalı'dan alkış toplayan hareket... Pahalı kıyafetlerini 50 TL'ye sattı


 

Oryantal Didem Kınalı'dan alkış toplayan hareket... Pahalı kıyafetlerini 50 TL'ye sattı ile ilgili etiketler didem kınalı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.