Oryantal Didem Bülent Serttaş'a zor anlar yaşattı!

Yeniden yayın hayatına başlayan İbo Show'un dün yayınlanan bölümünde ilginç anlar yaşandı. Oryantal Didem programın bir bölümünde dansı ile izleyenlere görsel bir şölen yaşatırken, o anlarda programın konuklarından olan Bülent Serttaş, Didem'e bakmamak için büyük çaba sarf etti.

Yaklaşık olarak 2.5 ay önce yayın hayatına yeniden başlayan İbo Show her hafta reyting yarışında üst sıraları zorluyor. Programın dün yayınlanan bölümündeki konukları; Ali Sunal, Bülent Serttaş, Muazzez Ersoy, Oryantal Didem ve Doğa Rutkay oldu.

Uzun yılların ardından yayın hayatına tekrardan başlayan İbo Show her hafta reyting sıralarında en üst sıralarda yer alıyor. Ali Sunal, Muazzez Ersoy, Bülent Serttaş, Doğa Rutkay ve Oryantal Didem programın en son bölümünün konuklarıydı.

DİDEM'İN DANS PERFORMANSI BEĞENİLDİ

Uzun süreden beri televizyon ekranlarında görünmeyen Ortantal Didem'in dansı dün akşamki yayına adeta damga vurdu. Didem'in dans şovunda dikkat çeken diğer bir detay ise konuklardan Bülent Serttaş'ın dans ettiği anlarda Didem'i izlememek için sarf ettiği büyük çaba oldu.

DİDEMİ İZLEMEDİLER

Konuklardan Bülent Serttaş'ın Didem dans ederken orkestrayı izlemesi dikkatlerden kaçmazken konuyla ilgili olarak sosyal medyada binlerce paylaşım yapıldı ve Bülent Serttaş Twitter'da gündem oldu. Öte yandan Ali Sunal'ın da Didem'i izlemesi dikkatlerden kaçmadı.

Sosyal medyada konuyla ilgili olarak yapılan bazı paylaşımlar şu şekilde:

Oryantal Didem Bülent Serttaş'a zor anlar yaşattı!Oryantal Didem Bülent Serttaş'a zor anlar yaşattı! - Resim : 2

Oryantal Didem Bülent Serttaş'a zor anlar yaşattı! - Resim : 3

Oryantal Didem Bülent Serttaş'a zor anlar yaşattı! - Resim : 4

 

Oryantal Didem Bülent Serttaş'a zor anlar yaşattı! ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Bülent Serttaş ibo show oryantal didem

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.