Örümcek çıkan soda hangi marka? Hangi marka soda şişesinden örümcek çıktı?

Örümcek çıkan soda hangi marka merak ediliyor. İstanbul Esenyurt'ta bir zincir marketten aldığı 6'lı soda paketinde şişelerden birinde örümcek çıkması sonucu tüketici mahkemesine başvuruldu.

Örümcek çıkan soda hangi marka, hangi marka soda şişesinden örümcek çıktı sorularının yanıtı haberimizde.

ÖRÜMCEK ÇIKAN SODA HANGİ MARKA?

Esenyurt'ta yaşayan Metehan Dağdelen, bir zincir marketten 6'lı maden suyu satın aldı. Kapağı açılmamış şişelerden birinin içinde örümcek çıktı. Dağdelen firmaya 50 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı.

Davacı Metehan Dağdelen'in avukatı Burak Temizer aracılığıyla Bakırköy Tüketici Mahkemesi'ne delil tespiti için sunulan dava dilekçesinde, Dağdelen'in 1 Kasım'da ikametine yakın bir zincir marketten 6'lı maden suyu aldığı anlatıldı.

Maden suyundan örümcek çıktı, 50 bin TL'lik dava açtı

Davacı Dağdelen'in avukatı Temizer, Bakırköy Tüketici Mahkemesi nezdinde delil tespiti isteminde bulundu.

İncelemede gıda mühendisi bilirkişinin raporuyla da sodanın ağzının kapalı olduğu ve dışarıdan da kapak açılmaksızın sodaya bu tip bir örümceğin konulmasının mümkün olmadığı tespit edildi.

Avukat Burak Temizer, delil tespitinin ardından aynı mahkemede üretici firmaya karşı 50 bin TL'lik manevi tazminat davası açıldı.

Örümcek çıkan soda hangi marka? Hangi marka soda şişesinden örümcek çıktı? ile ilgili etiketler sağlık Örümcek soda
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.