Oruç Reis Diziden Öldü Mü Diye Soranlar Bu Detay Kaçmaz! Barbaroslar'da Sürpriz Var!

Engin Altan Düzyatan Barbaroslar'a veda mı ediyor diyenlere müjde var. Perşembe akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölüm fragmanına Oruç Reis'in cenaze görüntüleri damga vurmuştu. Ancak herkesin gözünden kaçan o detay yüreklere su serpti. Şimdi herkes Oruç Reis öldü mü sorusunu merak ediyor.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde gözlerden kaçan bir detay izleyicinin gönlüne adeta su serpti. Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Pelin Akış ve Yiğit Özşener'in başrollerinde olduğu dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Oruç Reis'in cenaze görüntülerinin yer aldığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 17. bölüm fragmanında Oruç Reis'in ölümü, selası ve tabut görüntüleri izleyenleri kahretmişti.

Pietro'nun Gizli Planı!

Herkes Engin Altan Düzyatan'ın hayat verdiği Oruç Reis'in öldüğünü düşünüyor. Ancak bir ihitmal daha var. Öyle ki Pietro, kendisine eizyet etmek için Oruç Reis'i kaçırmış olabilir. İlyas ve Leventlerinin yerde bulduğu cesetin yüzünün görünmemesi de bir başka ayrıntı.

Engin Altan Düzyatan kimdir? Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı Oruç Reis  karakteri...

Tarihin akışında da önce İlyas Reis'in öldüğü biliniyor. Ancak yine de kesin sözü 27 Ocak 2022 Perşembe Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 17. bölümde göreceğiz.

Engin Altan Düzyatan Diziden Ayrılıyor Mu?

Dizide Oruç Reis'i canlandıran Engin Altan Düzyatan'ın vedası da bir başka merak konusu oldu. Başarılı oyuncu Engin Altan'ın Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden ayrılıp ayrılması önümüzdeki bölümlerde netlik kazanacak. 

 

 

 

Oruç Reis Diziden Öldü Mü Diye Soranlar Bu Detay Kaçmaz! Barbaroslar'da Sürpriz Var! ile ilgili etiketler Engin Altan Düzyatan barbaroslar akdenizin kılıcı oruç reis
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.