Oruç Reis denizlerin röntgenini çekiyor

Enerji Bakanı Dönmez, Oruç Reis araştırma gemisinin yeni görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. Dönmez, paylaşımında Akdeniz'e toplam 1750 kilometre sismik kablo indiğini ifade etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Oruç Reis'in görüntüsünü paylaşarak, 23 Ağustos'a kadar toplam 1750 kilometre 2 boyutlu sismik araştırma için streamer'ın (sismik kablo) Akdeniz'e indiğini açıkladı. 

Bakan Dönmez, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"Adım adım Akdeniz. Oruç Reis denizlerimizin röntgenini çekiyor. 23 Ağustos'a kadar toplam 1750 kilometre 2 boyutlu sismik araştırma için streamer (sismik kablo) Akdeniz'e indi. Yolunuz açık, enerjiniz yüksek olsun."

Oruç Reis denizlerin röntgenini çekiyor

Oruç Reis denizlerin röntgenini çekiyor ile ilgili etiketler Fatih Dönmez Akdeniz Bölgesi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı oruç reis

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.