Örtülü ortak HDP'ye destek telefonu

Kobani eylemleri ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 7 HDP'li isim hakkında dokunulmazlık fezlekesi hazırlanacağı haberi gözlerin HDP'ye çevrilmesine neden oldu. Soruşturma kapsamında aralarında HDP'li isimlerin de olduğu gözaltılar yaşandı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, örtülü ittifak ortağı HDP'ye destek verdi. Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'ı arayarak desteklerini iletti.

HDP'den yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun Mithat Sancar’ı telefonla aradığı belirtildi.

HDP'den yapılan açıklamaya göre; Sancar'ın, Kılıçdroğlu'yla soruşturmaya ilişkin bilgileri paylaştı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise bu operasyonun siyasi nitelikte olduğuna inandıklarını belirterek, HDP’ye geçmiş olsun dileklerini ilettiği bildirildi.

Kılıçdaroğlu'nun, muhalefete yönelik bu tür saldırı ve operasyonların, iktidarın her alandaki sıkışmışlığıyla bağlantılı olduğunu dile getirdiği belirtilen açıklamada ayrıca destek ve dayanışma duygularını paylaştığı da kaydedildi.

Örtülü ortak HDP'ye destek telefonu ile ilgili etiketler HDP CHP Kemal Kılıçdaroğlu kobani olayları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.