Ortalığı karıştıran iddia! Ezgi Mola'nın bacağı mı koptu? Hayranları büyük bir korku yaşadı... İşte ilk açıklama

TRT1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda rol alan ve hayat verdiği Safiye karakteriyle büyük bir beğeni toplayan oyuncu Ezgi Mola ilgili sevenlerini korkutan bir iddia ortaya atıldı. 38 yaşındaki oyuncunun asansör kapısına sıkışarak bacağının koptuğu ve soluğu hastanede aldığı iddia edildi. Sağlık durumu merak konusu olan Mola konu ile ilgili açıklama yaptı. İşte detaylar...

Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola ile ilgili ortaya atılan ve kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yerini alan bir iddia yürekleri ağza getirdi. Herkesi korkutan iddiada, Mola'nın evine dönerken apartmanın asansöründe kaldığı, bacağının zarar gördüğü öne sürüldü. Ortaya atılan şoke eden iddia Mola’nın bacağının koptuğu başlığıyla yer alınca ortalık karıştı.

Ortalığı karıştıran iddia! Ezgi Mola'nın bacağı mı koptu? İşte ilk açıklama

EZGİ MOLA'DAN GELEN AÇIKLAMA YÜREKLERE SU SERPTİ


Ezgi Mola ortaya atılan bacağının asansörün kapısında kaldığı ve hastanelik olduğu iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Haberi görünce jet hızıyla açıklama yapan Ezgi Mola sevenlerine iyi haberi verdi. İddiaların doğru olmadığını ve 'saçma' bulduğunu belirten oyuncu 5,7 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabının hikaye kısmından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Berbat haberlere inanmayın. Ben iyiyim. O saçma habere denk gelen tabii ki inanmasın. Bilmeyen de bakmasın… Birileri sanıyorum ki, gündem değiştirme derdinde… Gündem böyle değişemez ama biz de aptal değiliz. Mutlu günlere inşallah hep birlikte…”

Ortalığı karıştıran iddia! Ezgi Mola'nın bacağı mı koptu? İşte ilk açıklama

 

 

 

Ortalığı karıştıran iddia! Ezgi Mola'nın bacağı mı koptu? Hayranları büyük bir korku yaşadı... İşte ilk açıklama ile ilgili etiketler Ezgi Mola Sosyal Medya masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.