Ortaköy'de gece kulübüne silahlı saldırı: Yaralılar var..

Beşiktaş’ta bir eğlence merkezinin önüne motosikletle gelen iki kişi mekana ateş açtı. Saldırıda biri ağır 3 kişi yaralandı. Saldırı sonrası olay yerine özel harekat polisleri sevk edildi.

Ortaköy Mahallesi Muallim Naci Caddesi’nde bir eğlence merkezinin girişinde bulunan kişilere motosikletli iki saldırgan tarafından ateş açıldı. Daha sonra saldırganlar, geldikleri motosikletle olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

besIiktasI

MERMİ BAŞINA İSABET ETTİ

Saldırıda yaralanan 3 kişi ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan birinin, başına mermi isabet etmesi nedeniyle hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi. Polis ekipleri de güvenlik şeridi çekerek olay yerinde boş kovanları toplayıp delil çalışması yaptı.

besIiktasI2

ÖZEL HAREKAT SEVK EDİLDİ

Zırhlı araçlarla gelen özel harekat polisinin ise bölgede güvenlik önlemi aldığı görüldü. Şüphelilerin eşkal ve kimliklerini belirlemek için çevredeki iş yerlerine ait güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alan polis ekipleri, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

besIiktasI3

Öte yandan, olay nedeniyle caddede bir süre trafik tek şeritten sağlandı ve bu sırada bölgede araç yoğunluğu oluştu. Olay yeri incelemesinin tamamlanmasının ardından trafik normale döndü.

Ortaköy'de gece kulübüne silahlı saldırı: Yaralılar var.. ile ilgili etiketler Ortaköy Beşiktaş silahlı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.