Ortak Hafıza dergisi çıktı

Ortak Hafıza dergisinin ilk sayısı çıktı. Derginin lansmanı 12 Mart'ta Hafıza 15 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

15 Temmuz Derneği ile Kültür ve Turizm Bakanlığı ortaklığıyla Ortak Hafıza Dergisinin ilk sayısı çıktı. Gazeteci-Yazar İdris Kardaş’ın Genel Yayın Yönetmeni olduğu dergidealanında uzman pek çok akademisyen ve gazeteci yer alıyor.

Türkiye’nin darbeler tarihinden 15 Temmuz’a, dünyadaki siyasi atmosferden Fetullahçı Terör Örgütü’nün derinlemesine analizine pek çok güncel ve siyasi meselenin ele alındığı dergi, tarihe not düşme ve geleceğe kayıt bırakma misyonunu üstleniyor.

Ortak Hafıza Dergisi toplumun farklı kesimlerine ulaşmak ve devamlılığı sağlayarak yeni bir marka oluşturmak hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda
dergimizin duyurusunu yapmak için bir lansman düzenliyoruz. T.C. Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy, 15 Temmuz Derneği Başkanı Tarık Şebik, Ortak Hafıza Dergisi Genel Yayın Yönetmeni İdris Kardaş, derginin yazarları ve seçkin davetlilerin yer aldığı program 12 Mart 2020 Perşembe akşamı Hafıza 15 Temmuz’da gerçekleştiriliyor. Bu özel buluşmaya siz değerli basın mensuplarımızı da bekliyoruz.

Yer: Hafıza 15 Temmuz (Anadolu Yakası Köprü Ayağı, Şehitler Makamı Yanı) Tarih: 12 Mart 2020 Perşembe Saat: 19.00

Ortak Hafıza dergisi çıktı ile ilgili etiketler 15 Temmuz Darbe teşebbüsü hafıza 15 temmuz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.