Elleri kelepçelenip boğazı kesildi!

Muğla'nın Ortaca ilçesinde bir kadın evinde elleri kelepçeli, boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulundu. Vahşi cinayetle ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Zanlıların 50 yaşındaki Suriyeli kadını ziynet eşyaları ve parasını gasbetmek için öldürdükleri belirlendi.

Geçen pazar gecesi meydene gelen olayda, Suriyeli Türkiye Mohammed'den haber alamayan yakınları polise ihbarda bulundu.

Elleri kelepçelenip boğazı kesildi!

Karaburun Mahallesi'nde bulunan adrese polis ekipleri çilingir yardımıyla girdi. Talihsiz kadının kanlar içindeki cesedini buldu. Cinayet kurbanı kadının elleri kelepçelenip 3 gün önce boğazı kesilerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

Elleri kelepçelenip boğazı kesildi! - Resim : 2

Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Muğla İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube ekipleri, şüphelinin Suriye uyruklu Ö.E.A. olduğunu saptadı. Şüpheli, bugün Antalya'da düzenlenen operasyonla yakalanarak, gözaltına alındı.

Üzerinde Mohammed'e ait 2 cep telefonu ele geçirilen Ö.E.A.'nın sorgusunda, "Olayın asıl faili A.M., ben sadece cinayete yardım ettim. Kadından gasp edilen para ve ziynet eşyaları A.'da " dediği öğrenildi.

Bu ifadeden yola çıkan polis, Suriye uyruklu A.M.'yi de Ortaca ilçesi Karaburun Mahallesi'ndeki evinde gözaltına aldı.

A.M. de ifadesinde, "Küpeleri ablama verdim" dedi. Abla M.M, evinde yapılan aramada küpeler ele geçirilince gözaltına alındı.

Elleri kelepçelenip boğazı kesildi! ile ilgili etiketler Ortaca cinayet Kadın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.