Orta sahada zorunlu değişiklik!

Emre Belözoğlu’nun Milli Takım'da sakatlanmasının ardından, Ersun Yanal ‘takımı yönetme’ görevini Luiz Gustavo'ya verecek.

Liglere verilen milli ara sonrası bu hafta Denizlispor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'de orta sahadaki kurgu değişiyor. Teknik Direktör Ersun Yanal, milli maçta kaburgası kırılan Emre Belözoğlu'nun liderlik görevini Luiz Gustavo'ya verecek.

Orta sahada daha fazla sorumluluk alacak olan Brezilyalı yıldız, sarı-lacivertli takımın hücumunu yönetecek. Yanal'ın bu kararı vermekte en büyük etken sambacının isabetli uzun pasları ve güçlü fiziği.

DESTEK OYUNCUSU OZAN TUFAN

Ersun Yanal, orta saha kurgusunda da zorunlu değişikliklere imza atacak. Tecrübeli teknik adam, son haftalarda sağ kanatta görev yapan Ozan Tufan'ı orta sahanın merkezine çekecek. Sarı-lacivertlilerin üçlü orta sahası Gustavo, Ozan ve Max Kruse'den oluşacak. Milli futbolcu Ozan, İsla'nın yokluğunda sağ bekte de görev yapmıştı. Denizlispor maçıyla birlikte başarılı futbolcu, 8 numarada görev alarak daha verimli olduğu mevkisine geçecek.

Orta sahada zorunlu değişiklik! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ersun Yanal Ozan Tufan Denizlispor Max Kruse Luiz Gustavo
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.