Orta Direk Şaban filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?

27 Temmuz Kanal D yayın akışında yer alan Orta Direk Şaban adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Orta Direk Şaban hangi kanalda? Orta Direk Şaban oyuncuları kimlerdir?

27 Temmuz Kanal D yayın akışında yer alan Orta Direk Şaban adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Orta Direk Şaban 1970 yılında vizyona girmiştir..

ORTA DİREK ŞABAN FİLMİ KONUSU NEDİR?

Kendi halinde bir hayat süren Şaban kıt kanaat bir yaşam sürmektedir. Şaban kendisiyle aynı mahallede oturan Bahar'ı sevmektedir. Ancak karşısında oldukça güçlü bir rakibi vardır: Türk basketbol şampiyonu, hemen her spor dalında üstün yeteneklerini bulunan başarılı sporcu Erkan'ı alt edip Bahar'ı elde edebilecek midir? Bu hızlı rekabete Arap Şeyhi Adnan Bıçakçı ve adamlarının girmesiyle birlikte olaylar son derece komik ve absürt bir hale gelecektir.

Orta Direk Şaban filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?


ORTA DİREK ŞABAN FİLMİ OYUCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Kartal Tibet

Oyuncular: Zihni Göktay, Sezai Altekin, Atilla Yiğit, Rıza Pekkutsal, Ayton Sert, Ünal Gürel, Timuçin Caymaz, Vala Önengüt, Şahin Çelikn

Tür: Komedi, Duygusal, Dram, Macera

Yapım Yılı: 1 Ocak 1970 / 1s 31dk

Orta Direk Şaban filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Kemal Sunal film Kanal D Orta Direk Şaban konu özet oyuncular yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.