Ormanlarımız cayır cayır yanarken Türkiye tek yürek oldu! TEMA'dan anlamlı kampanya!

Adana, Antalya, Muğla, Mersin ve Osmaniye başta olmak üzere, 21 ilde çıkan 63 yangın sonrası Türkiye tek yürek oldu. Tüm güney sahilini etkisi altına alan yangınlar devam ederken yitirdiğimiz ormanların yerine yeni fidanlar dikmek için TEMA Vakfı harekete geçti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile bugün saat 12:00'da zarar gören bölgelerin tekrar ağaçlandırılması için fidan bağışı kampanyası başlatılacak.

Türkiye genelinde Hatay'dan Muğla'ya kadar tüm güney sahilini etkisi altına alan orman yangınları ağır hasarlarla devam ediyor. Yangınlar milyonların yüreğini de yaktı.

SEFERBERLİK BAŞLATILACAK

TEMA Vakfı bu yangınlar sonrası harekete geçerek fidan dikme kampanyası başlattığını duyurdu. Bu kampanya ile yurt genelinde yangında yitirdiğimiz ağaçlarımızın yerine yenilerini dikmek için seferberlik başlatılacak. 

SAAT 12:00'DA BAŞLAYACAK

TEMA Vakfı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ülkemizde çıkan orman yangınları sebebi ile zarar gören bölgelerin tekrar ağaçlandırılması için 30 Temmuz saat 12:00'da kampanyamızı başlatıyoruz.Hep birlikte, yaşamı da umudu da yeniden yeşerteceğiz!" ifadelerini kullandı. 

TEMA VAKFI FİDAN BAĞIŞI NASIL YAPILIR?

TEMA Vakfının resmi sitesinde yer alan 'Bağış Yap' butonu tıklanır. Açılan sayfada bağış yapılacak seçenekler listelenir. Bağış türünü seçtikten sonra verilen alanlar doldurularak bağış gerçekleştirilir.

Ormanlarımız cayır cayır yanarken Türkiye tek yürek oldu! TEMA'dan anlamlı kampanya! ile ilgili etiketler Yangın Orman TEMA
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.