Ormandaki cinayetin faili anlaşıldı: Her yerde aranıyor!

Ordu'nun Ünye ilçesinde ormanlık alanda işlenen cinayetin zanlısının ismi belli oldu. İddiaya göre, Ulaş Kuyumcu'yu aralarında daha önceden husumet bulunan H.Y.'nin öldürdüğü belirlenirken katil zanlısını arama çalışmaları devam ediyor.

Olay, Ordu'nun Ünye ilçesinde Cevizdere Mahallesi Asarkaya Kent Ormanı yolu üzerinde meydana geldi.

HUSUMETLİSİ ORMANA KADAR TAKİP ETTİ

Edinilen bilgiye göre, Ulaş Kuyumcu, yanında bulunan arkadaşı Melek Ö. ile birlikte otomobiliyle Asarkaya Kent Ormanı mevkisine gitti.

İddiaya göre, Ulaş Kuyumcu'yu takip ettiği öğrenilen ve aralarında daha önceden husumet bulunan H.Y. her ikisini de takip etmeye başladı.

TAKİP ETTİĞİ ARACA KURŞUN YAĞDIRDI

Bir süre sonra aracını yol kenarına park eden Ulaş Kuyumcu'nun otomobiline yaklaşan H.Y. isimli şahıs aracın sol ön kısmından kurşun yağdırmaya başladı. Kurşunlar Ulaş Kuyumcu ve yanında bulunan kız arkadaşına isabet etti.

Kuyumcu olay yerinde hayatını kaybetti, kadın ise ağır yaralandı. Yaralı, Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

H.Y. HER YERDE DİDİK DİDİK ARANIYOR

Ormandaki cinayetin faili anlaşıldı: Her yerde aranıyor!

Cinayeti gerçekleştiren H.Y.'nin ise halen yakalanamadığı ve jandarmanın geniş çaplı olarak soruşturmayı yürüttüğü öğrenildi.

Ormandaki cinayetin faili anlaşıldı: Her yerde aranıyor! ile ilgili etiketler Ünye Ordu Orman cinayet husumet

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.