Ormanda kadın kılığında yakalandı

Denizli’de 5 yıldır aranan Erkan Gümüş (35), saklandığı ormanlık alanda, başında eşarp, üzerinde etekle yakalandı. Zanlının 'cinsel taciz', 'uyuşturucu ticareti' ve 'yaralama' gibi 7 suçtan 30 yıl hapis cezası bulunduğu ortaya çıktı

Denizli'de 30 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Erkan Gümüş, ormanlık alanda kadın kılığında yakayı ele verdi...

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 'yaralama', 'uyuşturucu ticareti' ve 'cinsel taciz' gibi 7 ayrı suçtan 5 yıldır aranan, hakkında 30 yıl kesinleşmiş hapis cezası da bulunan Erkan Gümüş'ün Honaz ilçesindeki ormanlık alanda saklandığını tespit etti.

ETEK GİYİP, EŞARP TAKMIŞ

Bu sabah ormanlık alana giden ekipler, Gümüş'ü kendi yaptığı barakada, üzerinde kadın kıyafetleriyle yakaladı. Başına eşarp takıp, etek giyerek kendisine kadın süsü veren Erkan Gümüş, sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ormanda kadın kılığında yakalandı

 

Ormanda kadın kılığında yakalandı ile ilgili etiketler Kadın Denizli cinsel istismar Hırsızlık kılık değiştirme kadın kılığı erkan gümüş zanlı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.