Ormanda el bombası alarmı! Cinsel ilişki oyuncağı çıktı...

Almanya'da koşu için çıktığı ormanda şüpheli bir poşetin içinde el bombası olduğunu gören kadın polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler ise neye uğradığını şaşırdı. El bombası zannederek kadının korktuğu şeyin 'cinsel ilişki oyuncağı' olduğunu farkettiler. Ayrıca cinsel ilişki oyuncağının bulunduğu poşetin içinden prezervatif, kayganlaştırıcı ve USB kablo çıktı.

Almanya'da Pazartesi akşamı Sonnen yakınlarındaki ormanda bir kadın yürüyüşe çıktı. Yol kenarında şüpheli bir plastik poşet gören kadın içinde el bombası olduğunu farkedince polis ekipleribi çağırdı.

POŞETİN İÇİNDE YOK YOK: PREZERVATİF, KAYGANLAŞTIRICI, USB KABLO

CNN'de yer alan olaya göre, durumu değerlendirmek için Bavyera bomba birliğinden memurlar çağrıldı. Kadının bomba olduğunu düşündüğü nesnenin cinsel ilişki oyuncağı olduğu ortaya çıktı. Poşetin içinden iki kullanılmamış prezervatif, boş bir şişe kayganlaştırıcı ve bir USB kablosu çıktığı da ifade edildi.

Ormanda el bombası alarmı! Cinsel ilişki oyuncağı çıktı...

EŞYALARIN KİME AİT OLDUĞU BİLİNMİYOR

Polis, "İnternette yapılan bir arama şüpheleri doğruladı, aslında el bombası cinsel ilişki oyuncakları var" dedi. Çantanın çürümüş olduğundan yola çıkarak uzun bir süredir orada olduğunu düşünen polisin, eşyaların kime ait olduğu ile ilgili hiçbir fikri yok. Eski bombaların Almanya'da sıklıkla bulunduğu ifade edildi.

Ormanda el bombası alarmı! Cinsel ilişki oyuncağı çıktı... ile ilgili etiketler Cinsel İlişki Almanya poşet bomba oyuncak
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.