Orman yangınlarını Elon Musk mı çıkardı?

Türkiye'de günlerdir devam eden orman yangınlarıyla ilgili tartışmalar sürerken çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı! Yangınları, Tesla'nın sahibi Elon Musk'a bağlayan bir isim ortaya çıktı!

Türkiye, orman yangınları mücadelesine sekizinci günde devam ediyor. Antalya, Muğla, Aydın, Denizli ve Isparta'da devam eden yangınlara müdahaleler aralıksız sürüyor.

Öte yandan Manavgat'taki orman yangınıyla ilgili gözaltına alınan bir zanlı tutuklandı. 

Günlerdir devam eden yangınlar medya ve kamuoyunda tartışılmaya da devam ediyor.

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak da "Derin gerçek ve derin yalan" başlığını taşıyan yazısında orman yangınları hakkında ilginç ifadeler kullandı.

Komplo teorileri ile tanınan ve bu nedenle sık sık eleştirilerin hedefi olan Dilipak, orman yangınları konusunda şu iddiayı ortaya attı;

"“Chemtrails”e inanmayabilirsiniz ama, Elon Musk (LA) güneş ışığını yansıtarak dünyada aydınlık ya da yangın çıkarma planları yaparken Bill Gates (LA) güneşin önüne iyonize bir perde oluşturma planları yapıyor. Boş verin bunları, daha keyifli oyunlar, eğlenceli kurgu filmler ve alışveriş yapmanızı sağlamak için Facebook’un uzaydan internet sağlama ekibini satın alan teknoloji devi Amazon da, dünya çevresine 3236 uydu yerleştirdi. Uydular 500 km’den az uzaktaki alçak irtifa uyduları 30Ghz ile internet sağlayacak. Çin ise 6G test uydularını geçen sene göndermişti. Starlinkler bu ay başında aktif edildi. Bu yangınların Starlinklerle ilgisi olabilir mi!. İnternet ve cep telefonları artık ulusal şirketlerin elinden alınıyor ve uluslararası sistemin kontrolüne geçiyor. Küresel ısınma yalanı, iklim değişikliği bahanesi ile tüm benzinli araçların yasaklanması ve tüm araçların elektrikli olmasını isteyecekler.. Yeni araçlar zaten bu uydulara bağlı olacak. Bunun için Elon Musk dahil birçok uydu firması zaten daha önce yazdığım gibi izin ve onayları aldı. Aslında bunlar projenin ufak bölümü, asıl amaç insanlarla ilgili her şeyi ülkelerden bağımsız uzaydan kontrol ve takip etmek. Her insanı numaralandırma bile bu projenin parçası. Gayeleri herkesi ve her işi tek bir merkezden yönetmek. İnsanları takip için kullandıkları cihazların, kayıtlı kişinin kullandığından emin olmak için bile şifreleri kaldırılıp, sadece biyolojik doğrulama ile girişe izin vermeye çalışıyorlar. "

Orman yangınlarını Elon Musk mı çıkardı? ile ilgili etiketler yangın Orman Yangını Abdurrahman Dilipak Tesla elon musk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.