Orman yangınlarında korkunç anlar! 'Alev hortumu' saniye saniye kamerada...

ABD'de şiddetli rüzgar, düşük nem ve yüksek sıcaklık birleşince alev hortumları meydana geldi. Eşine az rastlanan olay saniye saniye kameralara kaydedildi.

Dünya genelinde etkisini artıran sıcaklıklar, felaketleri de yanında getiriyor. 

Amerika'nın California eyaletinin kuzeyinde aşırı sıcaklıkların etkisiyle çıkan orman yangınında alev hortumu oluştu. California İtfaiyesi tarafından paylaşılan görüntüler adeta tüyler ürpertti.

1.66 MİLYON DÖNÜM ALAN YANDI

Şiddetli rüzgar, düşük nem oranı ve mevsim normalleri üstündeki yüksek sıcaklık sebebiyle hızla büyüyen ve söndürülemeyen orman yangınlarında bu yıl 1.66 milyon dönüm alanın yandığı açıklandı.

Orman yangınlarında korkunç anlar! 'Alev hortumu' saniye saniye kamerada...


TAHLİYE UYARILARI YAPILDI

Yetkililer El Dorado ve Riverside bölgelerinde yeni orman yangınlarının başladığını ve bölge sakinlerine tahliye uyarısı yapıldığını ifade etti.

Orman yangınlarında korkunç anlar! 'Alev hortumu' saniye saniye kamerada... ile ilgili etiketler Hortum ABD Amerika alev

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.