Orman yangınlarına destek veren Şahan Gökbakar bu kez sel felaketi için kolları sıvadı

Marmaris bölgesinde çıkan orman yangınlarının ilk gününden beri sosyal medya üzerinden yayınlar yaparak bölgeye yardım çağrısında bulunan ve yangın söndürme çalışmalarına destek veren ünlü komedyen Şahan Gökbahar, bu defa sel felaketi için harekete geçti.

Marmaris'teki orman yangının meydana geldiği bölgeden günlerce canlı yayın yaparak kamuoyuna bilgi veren ve ekiplere destek olan Şahan Gökbakar, Karadeniz'i etkisi altına alan kuvvetli yağışlar nedeniyle Kastamonu, Sinop ve Bartın'da yaşanan sel felaketi sonrasında yardım için harekete geçti.

Instagram'dan yayın yapan Gökbakar, takipçilerine de bölgedeki belediyelerle irtibata geçerek yardım için gerekli malzemeleri göndermeleri çağrısında bulundu. Ailesi ve şirketi adına bölgeye bir kamyon yardım malzemesini Cuma günü yola çıkartacağını söyleyen Gökbakar şunları ifade etti:


''BİR KAMYON DOLUSU MALZEME GÖNDERECEĞİM''

"Kastamonu ve Sinop'tan gelen haberler üzerine oradaki tanıdıklarımla konuştum. İçme suyu ve gıdayı acil olarak acil ihtiyaç listesinde belirtiyorlar. Onun dışında bebek maması ve bezi, kıyafet ve selle gerekli ekipmanlar. Yağmurluk yağmur çizmeleri el feneri gibi şeylere ihtiyaç varmış. Tahliye edilenler yurtlara yerleştiriliyormuş. Oradakilerin ihtiyaçları karşılanıyormuş. Ben ailem ve şirketimiz adına yarın bir kamyon dolusu su, bebek bezi, bebek maması, kıyafet ve konserve gıdaları yarın buradan yola çıkartacağım. Orada çok sevdiğim bir dostum var. Onunla buluşturacağım ve kendisi dağıtımı organize edecek. Bu benim izleyeceğim yol. Siz de yardım etmek isteyenler Kastamonu ve Sinop belediyelerinden gerekli adresleri temin edebilirler. Kastamonu, Bozkurt, Sinop gönlümüz sizinle. Acınızı paylaşıyoruz. Allah yardımcınız olsun. Bütün Türkiye'nin gönlü ve kalbi sizinle"

 

 

Orman yangınlarına destek veren Şahan Gökbakar bu kez sel felaketi için kolları sıvadı ile ilgili etiketler Şahan Gökbakar Sosyal Medya Yangın sel felaketi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.