Orman yangınları devam ediyor: İki kentte daha çıktı

Manavgat, Mersin, Adana ve Marmaris'in ardından iki kentte daha orman yangını çıktı. Kocaeli'nin Körfez ilçesi ve Kütahya'nın Emet ilçesinde çıkan yangınlara ekipler müdahale ediyor.

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangının söndürülmesi için bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Yanan orman ise havadan görüntülendi.

Orman yangınları devam ediyor: İki kentte daha çıktı

Olay, Kocaeli’nin Körfez ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ormanlık alanda bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı.

Kısa sürede büyüyen yangının söndürülmesi için bölgeye itfaiye ve orman ekipleri sevk edildi. Ekipler alevlere müdahalesini sürdürüyor. Alevlere teslim olan ormanlık alan havadan

Orman yangınları devam ediyor: İki kentte daha çıktı - Resim : 2

BİR YANGIN DA KÜTAHYA'DA!

Öte yandan Kütahya'nın Emet ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor.

Samrık köyü yakınlarındaki karaçam alanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Orman yangınları devam ediyor: İki kentte daha çıktı - Resim : 3

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı çok sayıda ekip sevk edildi. Yangının kontrol altına alınması için çalışmalar sürüyor.

 

 

 

Orman yangınları devam ediyor: İki kentte daha çıktı ile ilgili etiketler Kütahya Orman Yangın Manavgat Orman Yangını kacaeli
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.