Orman yangınına koştu, dönüş yolunda kazada öldü

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde çıkan orman yangına destek için giden yaşlı adam, dönüş yolunda geçirdiği kazada hayatını kaybetti.

Reşadiye'nin Saraykışla Köyü yaylasında öğle saatlerinde yangın çıktı. Yangına çok sayıda ekibin yanı sıra köylülerde müdahale etti. Şarkışla köyünden yangın söndürülme çalışmalarına Salih Kılıçaslan (72) eşi Güleser Kılıçaslan (70) ile birlikte giderek destek verdi.

TRAKTÖR DEVRİLDİ, SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

Yangın kontrol altına alındıktan sonra köylerine dönüşe geçen Kılıçarsalan'ın kullandığı 60 DH 345 plakalı traktör sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada yaralanan sürücü ile eşi Reşadiye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Salih Kılıçaslan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Tokat Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Güleser Kılıçaslan'ın ise durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

 

Orman yangınına koştu, dönüş yolunda kazada öldü ile ilgili etiketler Tokat Traktör kaza
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.