Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı: 66 yangın kontrol altına alındı!

Orman Genel Müdürlüğü, ülkemizde devam eden orman yangınlarında son durumu açıkladı. OGM "79 orman yangınından 66’sını kontrol altına aldık. Devam eden 13 orman yangınını en kısa sürede söndürmek için dur durak bilmeden alevlerle savaşmaya devam ediyoruz." dedi.

Orman Genel Müdürlüğü: Ülkemizde devam eden orman yangınlarında son durum; 79 orman yangınından 66’sını kontrol altına aldık. Devam eden 13 orman yangınını en kısa sürede söndürmek için dur durak bilmeden alevlerle savaşmaya devam ediyoruz.

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı: 66 yangın kontrol altına alındı!

66 YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

28-30 Temmuz arasında çıkan yangınlar grafik olarak vatandaşlara sunulurken; Kayseri, Kahramanmaraş, Edirne, Kütahya, Balıkesir, Kilis, Kocaeli, Kastamonu, Sakarya, İstanbul, Kocaeli, Hatay, Bursa, Diyarbakır, Karaman, Manisa, Çanakkale, Elazığ ve Kırklareli'de çıkan yangınlar kontrol altına alındı. Yaşanan bu gelişmeyle birlikte kontrol altına alınan yangın sayısı 66 olarak kayıtlara geçti.

MÜCADELEMİZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR"

Bakan Pakdemirli konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada Elazığ'daki yangnın kontrol altına aldığını duyurmuştu. Mücadelenin devam ettiğini belirten Pakdemirli, "Devam eden yangınlara; 6 uçak 9 iha 1 insansız helikopter 1 yangın söndürme tankı 45 helikopter 1080 arazöz 55 iş makinası 4000'in üzerinde personel ile müdahale ediyoruz. Mücadelemiz aralıksız sürüyor" dedi.

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı: 66 yangın kontrol altına alındı! ile ilgili etiketler Orman Yangın
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.