Orman Genel Müdürlüğü: 8 orman yangını kontrol altında, 2'si ise söndü

Orman Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bugün çıkan 8 orman yangınının kontrol altına alındığı duyuruldu. Tokat ve Manisa'daki orman yangınları ise tamamen söndürüldü.

Orman Genel Müdürlüğü, ülkede süregelen orman yangınlarındaki son durumu paylaştı.

Orman Genel Müdürlüğü: 8 orman yangını kontrol altında, 2'si ise söndü

'8 ORMAN YANGINI KONTROL ALTINA ALINDI'

Orman Genel Müdürlüğünün sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Orman Kahramanları ormanlarımızı alevlerden kurtarmak için durmadan mücadele ediyor. Orman yangınına sebep olacak davranışlardan uzak durarak onlara yardımcı olabilirsiniz. Bugün çıkan 8 orman yangınının tamamını kontrol altına aldık.” ifadelerine yer verildi.

TOKAT VE MANİSA'DAKİLER TAMAMEN SÖNDÜRÜLDÜ

4 Eylül itibariyle Balıkesir; Burhaniye ve Susurluk, Kocaeli, İstanbul, Çanakkale ve Muğla’da meydana gelen orman yangınlarının kontrol altında olduğunun belirtildiği paylaşımda, Tokat ve Manisa’da çıkan orman yangınının tamamen söndürüldüğü aktarıldı.

Orman Genel Müdürlüğü: 8 orman yangını kontrol altında, 2'si ise söndü ile ilgili etiketler Orman Yangın müdürlük Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.