Orman Bakanlığı ev fiyatına helikopter satıyor!

Tarım ve Orman Bakanlığı Ecureuıl AS 355 tipi helikopter ile yedek motorunu ihaleyle satışa çıkardı. Teklif verme ve açma tarihi olarak 29 Nisan tarihini belirleyen bakanlığın ihalesine katılmak için 100 liraya alınacak şartnamenin dışında verilecek fiyatın yüzde 6'sı tutarında da teminat isteniyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı satışa sunduğu Ecureuıl AS 355 tipi helikopter için 381 bin 639 lira, yedek motor içinse 80 bin 628 TL olmak üzere 462.267 Türk Lirası muhammen bedel belirledi.

İşte Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan duyurulan helikopter ihalesinin şartları:

1. Satışa konu 1 adet helikopter ve 1 adet helikopter yedek motoru için tamamına teklif verilebileceği gibi kalem bazında kısmi teklif verilebilir.
2. Yukarıda niteliği ve diğer özellikleri belirtilen helikopter ve helikopter yedek motoru Orman Genel Müdürlüğünce, 29.04.2019 tarihine tesadüf eden Pazartesi günü saat 14.00 de Orman Genel Müdürlüğü Söğütözü Cad. No.: 8/1 Yenimahalle ANKARA Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Zemin Katta bulunan Toplantı Salonunda yapılacak ihale ile satılacaktır.
3. İhale dokümanı Orman Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Döner Sermaye Merkez Şube Müdürlüğü Beştepe Mah. Söğütözü Cad. 8/1 06560 Yenimahalle/ANKARA Zemin Katta Personel Hüseyin ÖZTÜRK aracılığı ile ücretsiz olarak görülebilir. Ancak ihaleye iştirak etmek için ihale dosyasının KDV. dahil 100,00 TL. bedel mukabilinde satın alınması ve buna dair makbuzun teklif dosyası içerisinde ibrazı gerekmektedir.
4. İhale dokümanı istekliler tarafından yetkili kişilerce imzalanmış, isteklilerin adres, vergi numarası vb. bilgilerinin mevcut olduğu antetli kağıda yazılmış bir dilekçe ile istekli yabancı ise; temsilci tayin ettiği firma yada kişiye ait "istekli mümessili" olduğuna dair belge ve bir dilekçe ile birlikte Orman Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Döner Sermaye Merkez Şube Müdürlüğü Muhasebe Servisinden temin edebilirler.
5. Teklifler yukarıda belirtilen tarih ve saate kadar Orman Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Döner Sermaye Merkez Şube Müdürlüğüne teslim edeceklerdir. Belirtilen gün ve saatten sonra verilen teklifler ile postada meydana gelebilecek gecikmeler ve telgraf/fax ile yapılacak başvurular kabul edilmez.
6. İhaleye katılabileceklerde aranılacak şartlar İdari Şartnamenin 8. Maddesinde belirtilmiştir.
7. Bu iş için istekliler teklif ettikleri bedelin % 6 dan az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda kesin teminatı İdari Şartnamenin 8. Maddesinde belirtilen şartlara göre vereceklerdir. Kesin teminatın mektup olarak verilmesi halinde teminat mektubu kesin ve süresiz olacaktır.
8. Satışa konu malzemeler önceden haber verilmek koşuluyla ihale tarihinden bir gün öncesine kadar. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri (iş günü olması şartıyla) 10.00 - 16.00 saatlari arasında OGM Helikopter Hangarı Türkkuşu Tesisleri Etimesgut/ANKARA adresinde görülebilir.
9. Helikopter alım ve satış sonrası tescil giderleri ve her türlü vergi resim ve harçlar alıcıya aittir.
10. Helikopter alım ve satış sonrası nakil, taşıma, uçuş izinleri ve sigorta giderleri alıcıya aittir.
11. İhaleyi yapıp yapmamakta Kurumumuz serbesttir.

Orman Bakanlığı ev fiyatına helikopter satıyor! ile ilgili etiketler Tarım ve Orman Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.