Orkid'den sosyal medyayı sallayan reklam!

Orkid, kadın pedlerinin Türkiye'de gazeteye sarılarak satılmasına bir video ile tepki gösterdi. Firmanın reklam filminde kadın pedi paketinin sarıldığı gazetedeki kadına şiddet haberlerinin yer alması dikkat çekti. Orkid Türkiye reklam filminde gazete şeklindeki ambalajlı ped paketlerinin de marketlere gönderildiğini belirtti. Orkid'in reklamı sosyal medyada büyük yankı buldu.

Pedlerin Türkiye’de ayıp bir şeymiş gibi gazete kağıdına sarılmasına ya da saklanmasına Orkid yeni ambalajını tanıttığı bir reklam filmi ile yanıt verdi. 

Firmanın reklamda ped paketini Türkiye’de kadınlara karşı işlenmiş utanç verici suçların ve olayların haberlerinin yer aldığı bir gazete sayfasına sardığı görüldü.

Orkid Türkiye reklamla, bundan sonra pedlerin gazete kağıdına sarılmasına gerek kalmayacak şekilde ambalajlı olacağını duyurdu. Reklamda gazete şeklindeki ambalajlı paketlerin marketlere gönderildiği de belirtildi.

Reklam sosyal medyada da yankı buldu. Firmayı haklı bulanlar kadar, tepki gösterenler de oldu.

Orkid'den sosyal medyayı sallayan reklam!

Orkid'den sosyal medyayı sallayan reklam! - Resim : 2

 

Orkid'den sosyal medyayı sallayan reklam! ile ilgili etiketler kadın Sosyal Medya Gazete orkid kadın pedi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.