Orkid reklamı! İşte o video...

Orkid reklamı! Orkid'in yayınladığı video gündemde konuşuluyor. Orkid, kadın pedlerinin Türkiye'de gazeteye sarılarak satılması üzerine bir video yayınladı. Orkid videoda bu duruma tepki gösterdi. İşte Orkid'in reklam filmi!

Orkid reklamı! Orkid, pedlerin Türkiye'de ayıpr bir şey gibi satılmasına bir reklam filmi ile cevap verdi. Orkid'in reklam filmi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İşte Orkid'in reklam filmi...

 

Firmanın pedi Türkiye’de kadınlara karşı işlenmiş utanç verici suçların ve olayların haberlerinin yer aldığı bir gazete sayfasına sardığı görüldü.

Reklam sosyal medyada da yankı buldu. Firmayı haklı bulanlar kadar, tepki gösterenler de oldu.

Orkid reklamı! İşte o video...

ORKİD
Orkid Procter & Gamble şirketine ait.

Procter & Gamble 1970'li yıllarda kadınların günlük problemlerini araştırmaya başlamış ve onlar için yararlı hijyenik ürün yaratmak amacında olmuştur. Şirketin rakibi olan Kimberly-Clark henüz 1920 yılında piyasaya Kotex ürününü sürmüştür ve marka başarılı olmuştu

 

Orkid reklamı! İşte o video... ile ilgili etiketler Reklam Ped orkid
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.