Orkan Çınar'dan 9-0 sonrası açıklama: 'Bülent Uygun...'

Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası maçında Manisaspor'u 9-0 mağlup etmesinde etkili bir rol oynayan Orkan Çınar, maçın ardından flaş açıklamalarda bulundu. Çınar, Bülent Uygun'un kendisiyle ilgili yaptığı açıklamayla ilgili de konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşmasındaBeşiktaş, Vodafone Park’ta Manisaspor ile karşılaştı. Kara Kartal’ın gol olup yağdığı karşılaşma 9-0’lık farklı bir skorla sona erdi.

Siyah Beyazlı formayı bu sezon ilk kez terleten Orkan Çınar 34. dakikada takımının 4. golünü kaydederken, 68’de Alvaro Negredo’nun attığı 5. golde ise asist yaptı. Ajansspor'un haberine göre, Kara Kartal’ın galibiyetinde önemli rol oynayan Orkan Çınar, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

ORKAN ÇINAR'DAN BÜLENT UYGUN'A CEVAP

Mutlu olduğu gözlenen Orkan, “Kazandığımız için mutluyum. Daha fazla forma şansı bulmak istiyorum. Bu karşılaşmada iyiydim fakat tam anlamıyla benim için ölçü olamaz. Çalışarak daha iyi olacağım” dedi.
Bülent Uygun’un “Orkan sol ayaklı esasen mükemmel derece topa vuran biri isim. Topa en iyi vuran beş oyuncu arasındadır” açıklamasına ise “Bülent Hocam doğru haklı. Doğru söylemiş” cevabını verdi.

Orkan Çınar'dan 9-0 sonrası açıklama: 'Bülent Uygun...' ile ilgili etiketler Bülent Uygun orkan çınar
GÜNÜN VİDEOSU

Tesla karşıtları Berlin'de Tesla fabrikasına saldırı başlattı!

Tesla karşıtları Almanya'daki Tesla fabrikası Giga Factory'ye saldırı başlattı.