Reha Muhtar, Orhan Pamuk'un içler acısı haline dikkat çekti

Orhan Pamuk'un 'Veba Geceleri' adlı yeni kitabının geçtiğimiz hafta satışa çıkmasının ardından, Rasim Ozan Kütahyalı'nın "PR çalışması" izlenimi veren yazılar kaleme alması dikkat çekti. Yıllarca Show TV'de Ana Haber Bülteni'ni sunan gazeteci Reha Muhtar ise bu durumu Orhan Pamuk için içler acısı bularak ,"Allah kimseyi böyle bir duruma düşürmesin" dedi!

Orhan Pamuk'un yeni kitabı 'Veba Geceleri' geçtiğimiz hafta satışa çıktı. 1901 yılında küçük bir Osmanlı adası olan Minger'de yaşanan bir veba salgınının anlatıldığı romanın ilk baskısı 300 bin adet basıldı.

TANITIM İŞİ RASİM OZAN KÜTAHYALI'YA KALDI!

Nobel ödüllü yazar Pamuk'un yeni kitabının raflarda yer almasının hemen ardından, yazarın aile dostu Rasim Ozan Kütahyalı'nın "PR çalışması"nı andıran yazılar kaleme alması göze çarptı.

Rasim Ozan Kütahyalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Öte yandan Kütahyalı, 20 Mart tarihinde yazdığı "Orhan Pamuk'un “Veba Geceleri” ve Oğuz Atay, Murat Belge, 70'ler..." başlıklı yazısında ise Orhan Pamuk'u "Türk edebiyatının Maradonası" olarak nitelendirdi.

Ayrıca, Kütahyalı'nın Orhan Pamuk ile birlikte çektirdiği bir aile fotoğrafı da sosyal medyada gündem oldu.

Reha Muhtar, Orhan Pamuk'un içler acısı haline dikkat çekti

 

"ALLAH KİMSEYİ BU DURUMA DÜŞÜRMESİN"

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Orhan Pamuk'un kitabının tanıtımını yapmasına gazeteci Reha Muhtar'dan tepki geldi. Muhtar, Pamuk'un Nobel Edebiyat Ödülü almış bir yazar olduğuna dikkat çekerek, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Allah Kimseyi Bu Duruma Düşürmesin...) NOBEL EDEBİYAT ÖDÜLÜ SAHİBİ ORHAN PAMUK’un GÖNÜLLÜ HALKLA İLİŞKİLERİNİ RASİM OZAN KÜTAHYALI YAPIYOR. ALLAH’ın ADALETİ mi Desem Buna Bilmem ki Sevgili ORHAN PAMUK...) Sen ki NOBEL Almıştın..Demek Rasim Oldu Gönüllü PR’cın...)

Reha Muhtar, Orhan Pamuk'un içler acısı haline dikkat çekti ile ilgili etiketler Orhan Pamuk Rasim Ozan Kütahyalı kitap Reha Muhtar Veba Geceleri tanıtım
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.