Rasim Ozan Kütahyalı aile dostunun PR'ını böyle yaptı

Orhan Pamuk, son romanı ‘Veba Geceleri’ bugün satışa sunuldu. Pamuk'un "Günümüze siyasi gönderme yapmaktan çekinmedim, ama esas niyetim bu değildi" sözleri ile anlattığı kitabın PR'ını ise aile dostu Rasim Ozan Kütahyalı yaptı. Kütahyalı, kitabın vakit kaybetmeden alınması gerektiğini tavsiye etti.

Yapı Kredi Yayınları tarafından ilk baskısı 300 bin adet yapılan Veba Geceleri kitabı bugün satışa sunuldu.

Orhan Pamuk'un ‘1901 yılında Girit civarındaki küçük bir Osmanlı adası olan Minger’de yaşanan bir veba salgınını anlattığı’ kitabı anlatan Pamuk, "Günümüze siyasi gönderme yapmaktan çekinmedim. Ama esas niyetim bu değildi." dedi.

TANITIM İŞİ ROK'A KALDI

Kitabın tanıtımını yapmak ise Rasim Ozan Kütahyalı'ya kaldı. Geçen günlerde Pamuk ile aile yemeğinde olduğu bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Kütahyalı, şimdi de Veba Geceleri ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

"EN GÜÇLÜ ROMANIYLA KARŞI KARŞIYAYIZ"

Kitabın hiç beklemeden alınması tavsiyesinde bulunan Kütahyalı, "İlk güne has indirim kampanyası da var. Edebiyat münekkitleri daha doğru değerlendirecektir ama bence Orhan Pamuk’un en güçlü romanıyla karşı karşıyayız." diyerek geçen günlerde konuyla ilgili yazdığı köşe yazısını da paylaştı.

NE OLMUŞTU?

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boğaziçi Üniversitesi'nde öğrenci olduğu sıralarda Orhan Pamuk'a soru sorduğu görüntüler sosyal medyada gündeme gelmişti. Kütahyalı'da o görüntülerin ardından Pamuk ile halen görüştüğünü ve ailece yemek yediğini gösteren bir paylaşımda bulunmuştu.

 

Rasim Ozan Kütahyalı aile dostunun PR'ını böyle yaptı ile ilgili etiketler Orhan Pamuk Rasim Ozan Kütahyalı kitap Veba Geceleri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.