Orhan Pamuk ve Aziz Sancar hangi üniversiteden mezun olmuşlardır?

Orhan Pamuk ve Aziz Sancar hangi üniversiteden mezun olmuşlardır? ATV ekranlarının sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında çıkan sorular dikkat çekiyor. Kim Milyoner Olmak İster'in bu akşam dikkat çeken sorusu şimdiden sıkça araştırılıyor. Özellikle Orhan Pamuk ve Aziz Sancar hangi üniversiteden mezun olmuşlardır? sorusu gündem oldu. Peki, Orhan Pamuk ve Aziz Sancar hangi üniversiteden mezun olmuşlardır?

ATV’nin sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster bu akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Her bölümü milyonlar tarafından izlenirken yarışmada çıkan sorular ilgi odağı oluyor. Vatandaşlar soruların yanıtlarına arama motorlarından sıkça araştırıyor. Birbirinden ilginç sorunların paylaşıldığı yarışmada özellikle "Orhan Pamuk ve Aziz Sancar hangi üniversiteden mezun olmuşlardır?" sorusu merak konusu oldu. İşte herkesin araştırdığı Orhan Pamuk ve Aziz Sancar hangi üniversiteden mezun olmuşlardır? Milyoner sorusunun yanıtı….

Orhan Pamuk ve Aziz Sancar hangi üniversiteden mezun olmuşlardır?

A) Boğaziçi Üniversitesi

B) Orta Doğu Teknik Üniversitesi

C) İstanbul Üniversitesi

D) Hacettepe Üniversitesi

Doğru cevap: C) İstanbul Üniversitesi

 

 

Orhan Pamuk ve Aziz Sancar hangi üniversiteden mezun olmuşlardır? ile ilgili etiketler Kim Milyoner Olmak İster
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.