Karolin Fişekçi şimdi de "diğer kadını" anlattı!

Orhan Pamuk ile yaşadığı ilişkiyle adını duyuran Karolin Fişekçi, sosyal medya üzerinden katıldığı bir yayında Pamuk'la olan ilişkisinin tüm detaylarını anlattı. Birlikte oldukları dönemde Pamuk'un hayatında başka bir kadının da olduğunu söyleyen Fişekçi, "Benimle 4. katta keyif yapıyordu, onunla da 7. katta kalıyordu" açıklamasını yaptı.

Karolin Fişekçi adını ilk kez 2011'de Orhan Pamuk'la yan yana çekilmiş fotoğrafların ortaya çıkmasıyla duyurmuştu. O dönemden beri Orhan Pamuk ilişki iddialarını her zaman reddeden taraf olurken, Fişekçi yaptığı açıklamalarla gündemden düşmedi. Fişekçi, geçtiğimiz yıllarda verdiği bir röportajda Orhan Pamuk'un kendisiyle ilişki yaşarken Hintli yazar Kiran Desai ile de ilişkisi olduğunu söylemişti. Geçtiğimiz gün sosyal medyadan yapılan bir yayına katılan Fişekçi, söz konusu iddiaları tüm şeffaflığıyla anlattı.

"BENİMLE KEYİF YAPIP RESMİ DAVETLERE ONUNLA GİDİYORDU"

Yayın sırasında Orhan Pamuk'la olan ilişkisinden bahseden Fişekçi şunları söyledi:

"Orhan Pamuk'la bir sergi açılışında tanıştık. Önce mail'leştik, sonra beni atölyesine çağırdı. Cihangir'deki bir binanın 4'üncü ve 7'nci katında atölyeleri vardı. Hintli kadın geldiğinde 7'nci katta kalıyordu. Kadın gelince biz 4'üncü katta görüşüyorduk. Benimle keyif yapıp resmi davetlere onunla gidiyordu"

Karolin Fişekçi'nin Orhan Pamuk ile olan ilişkisine dair ortaya attığı iddialar herkesi şaşkına çevirdi.

"OĞLU VAR" İDDİASI DA ORTAYA ATILMIŞTI

Orhan Pamuk'la ilgili 2011'de ortaya atılan ve gerçek oluğ olmadığı hala çok merak edilen iddialardan biri de, Pamuk'un 5 yaşında bir oğlunun olmasına yönelikti. Yayında bu iddiadan da bahseden Fişekçi, "Bir ara Orhan Pamuk'un bir kadından çocuğu olduğu haberi çıkmıştı. Meğer beni öğrenince Hintli kadın (Kiran Desai) o haberi basına sızdırmış."

 

Karolin Fişekçi şimdi de "diğer kadını" anlattı! ile ilgili etiketler Orhan Pamuk Karolin Fişekçi Kiran Desai
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.