Orhan Pamuk dizi teklifi bekliyor

Orhan Pamuk yeni kitabı Veba Geceleri'nin çok güzel dizi olacağını belirterek görüşmelere açık olduğunu söyledi. Şu ana kadar hiçbir romanının uyarlanmadığını, senaryoları beğenmediğini kaydeden Pamuk, "Adım huysuza çıktı. Yapmak istiyorum ama çıtam çok yüksek." dedi.

Yazar Orhan Pamuk, D&R'ın Instagram hesabında yayınlanan ve Oylum Talu moderatörlüğünde gerçekleşen sohbette yeni kitabı Veba Geceleri ile ilgili konuştu.

Kitabımın diziye veya beyazperdeye uyarlanmasını çok istediğini ancak bunun kolay olmadığını belirten Pamuk, "Şimdiye kadar hiçbir romanım uyarlanmadı ve beğenmiyorum diye adım huysuza çıktı. Yapmak istiyorum ama çıtam çok yüksek. Bu çıtadan atlamak isteyenlerle konuşurum, bu romanım çok güzel dizi olur." dedi.

"ÇOK KARIŞIRIM..."

Görüşmelere açık olduğunu ama senaryoya çok karışacağını baştan söyleyen Pamuk,
"Görüşmelere açığım ama çok karışırım. Güzel bir şey olsun isterim ve olacağını da zannediyorum" ifadesini kullandı.

Orhan Pamuk dizi teklifi bekliyor

Pamuk, şu anda üzerinde çalıştığı yeni romanıyla ilgili ise, "Yeni romanımın kahramanı; bana benzeyen biri ve ressam olacak. Resim ve düşünce ilişkisini irdeleyeceğim bir kitap olmasını planlıyorum. Veba Geceleri'nde de tarih ve resim ilişkisini yansıttım, gelecek kitabımda da buna devam edeceğim," şeklinde konuştu.

Orhan Pamuk dizi teklifi bekliyor ile ilgili etiketler Orhan Pamuk dizi kitap film
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.