Orhan Miroğlu'ndan Hasan Cemal'e 'PKK' tepkisi

Eski AK Parti'li vekil Orhan Miroğlu, bugünkü köşe yazısında Türkiye'nin terörle mücadele operasyonlarının ülkeyi böldüğünü iddia eden Hasan Cemal'e sert tepki gösterdi. Miroğlu, Tahir Elçi'nin cenazesinde yaşadıkları üzerinden operasyonları eleştiren Cemal'e, ''Sur, 500 PKK militanıyla işgal edilmeseydi Tahir Elçi bugün hayattaydı, bu gerçeği en iyi Hasan Cemal bilir. Cesareti yetmediği için PKK’nın terörüne sessiz kalanlar, bizi oyalamaktan vazgeçmeli!'' diyerek yanıt verdi.

T24 yazarı Hasan Cemal, bugünkü köşe yazısında, 28 Kasım 2015 tarihinde Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada hayatını kaybeden Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin cenazesinde yaşadıkları üzerinden Türkiye'nin terörle mücadele operasyonlarını eleştirdi.

Cemal, ''Farkında bile değilsiniz, yaşattığınız acılarla bu ülkeyi bölüyorsunuz'' düşüncesini dile getirdi.

Cemal'in yazısının ilgili bölümü şöyle;

''En sonda söylenecek olanı en başta söylemek istiyorum. Farkında bile değilsiniz. Bu topraklara yaşattığınız acılarla bu memleketi her geçen gün bölüyorsunuz. Evet, farkında bile değilsiniz. Üstelik yıllardan beri değilsiniz. Bölücü terörle mücadele derken, öylesine düşman cepheler yaratıyorsunuz ki, düşmanlığı öylesine derinleştiriyorsunuz ki, asıl bölücülüğü siz yapmış oluyorsunuz.''

''PKK OLMASA ELÇİ BUGÜN HAYATTAYDI''

Söz konusu köşe yazısına sosyal medya hesabından tepki gösteren 25. ve 26. Dönem AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, PKK gerçeklerini en iyi Hasan Cemal'in bileceğini vurgulayarak, ''PKK’nın 35 yıldır yaşattığı acı en çok Kürtler’i vurdu, Sur 500 silahlı PKK militanıyla işgal edilmeseydi Tahir Elçi bugün hayattaydı, bu gerçeği en iyi Hasan Cemal bilir. Cesareti yetmediği için PKK’nın terörüne sessiz kalanlar, bizi oyalamaktan vazgeçmeli!'' sözleriyle tepki gösterdi.

Orhan Miroğlu'ndan Hasan Cemal'e 'PKK' tepkisi

''BUNLARI PKK'NIN TERÖR ÖRGÜTÜ OLDUĞUNA İKNA ETMENİN YOLU YOK''

Miroğlu'nun paylaşımına SuperHaber programcısı Nedim Şener de destek verdi.

Şener, ''Sayın Miroğlu, yılbaşından beri 216 PKK’lı terörist “ikna” yoluyla örgütünü terk etti ama bunları PKK’nın terör örgütü olduğuna ikna etmenin yolu yok. Büyük patron izin vermez!!!'' ifadelerini kullandı.

Orhan Miroğlu'ndan Hasan Cemal'e 'PKK' tepkisi - Resim : 2

Orhan Miroğlu'ndan Hasan Cemal'e 'PKK' tepkisi ile ilgili etiketler Orhan Miroğlu Hasan Cemal T24 Nedim Şener Diyarbakır Sur cenaze köşe yazısı tahir elçi terörle mücadele
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.