Orhan Miroğlu: Biden Kürtmüş adı da Cımoyê Bahattîn Ağa imiş'

AK Parti MKYK üyesi Orhan Miroğlu sosyal medya hesabından ABD'nin yeni Başkanı Joe Biden ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Bir Kürt arkadaşının kendisi ile paylaştıklarını dile getiren Miroğlu, Biden'ın Kürt olduğunu, aslen Bıruki aşiretinden geldiğini ve gerçek isminin Cımoyê Bahattîn Ağa olduğunu söyledi.

AK Parti MKYK üyesi ve 25 - 26. dönem Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, Twitter hesabından ABD'nin yeni Başkanı Joe Biden'ın Kürt olduğu iddiasını dile getiren bir paylaşımda bulundu.

Donald Trump'ın koltuğuna oturan Joe Biden ile ilgili Kürt bir arkadaşı ile konuştuğunu belirten Orhan Miroğlu, dostunun kendisine Biden'ın Erivan'dan ABD'ye göç eden Kürt bir aileden geldiğini söylediğini ifade etti.

GERÇEK ADI CIMOYÊ BAHATTÎN AĞA 

Bu iddianın ciddi olduğuna inanmanın zor olduğunu söyleyen Miroğlu, Joe Biden'ın Biruki aşiretinden olduğunu ve gerçek adının da Cımoyê Bahattîn Ağa olduğunu sözlerine ekledi.

PAYLAŞIM YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Miroğlu'nun bu paylaşımı Twitter kullanıcıları tarafından yoğrum yağmuruna tutuldu. İşte yapılan yorumlardan bazıları:

 

Orhan Miroğlu: Biden Kürtmüş adı da Cımoyê Bahattîn Ağa imiş' ile ilgili etiketler Orhan Miroğlu Kürt Twitter Erivan Joe Biden
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.