Orhan Gencebay'dan sağlık durumuyla ilgili üzücü açıklama! Sevenlerini endişelendirdi

78 yaşındaki usta sanatçı Orhan Gencebay sağlık durumuyla ilgili yapığı açıklamayla herkesi üzdü. Geçtiğimiz akşam Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülenen Gencebay, boğazında kitle oluştuğunu ve ameliyat masasına yatacağını açıkladı.

Uzun zaman sonra beş şarkılık bir albüm çıkarmaya hazırlanan Orhan Gencebay, yaptığı açıklama ile sevenlerini endişelendirdi. Boğazında kitle oluştuğunu belirten Gencebay, ameliyat olacağını söyledi.

Geçtiğimiz gün bir mekandan çıkarken görüntülenen usta isim Orhan Gencebay gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sevenlerine kötü bir haber veren Gencebay, haftaya bıçak altına yatacağını söyledi.


"BOĞAZIM'DA KİTLE OLUŞMUŞ"

Orhan Gencebay, "Boğazımda kitle oluşmuş. Önümüzdeki hafta ameliyat olacağım. Ancak öyle büyütülecek bir durum değil. Operasyonun 25 dakika süreceğini öğrendim" dedi. Bir yandan albüm hazırlığında olan Gencebay "5 şarkıdan oluşan yeni bir albüm yapacağım. Hepsinin sözlerini ben yazdım. Ameliyattan çıktığım gibi stüdyoya gireceğim" açıklamasını yaptı.

Orhan Gencebay'dan sağlık durumuyla ilgili üzücü açıklama! Sevenlerini endişelendirdi

Orhan Gencebay'dan sağlık durumuyla ilgili üzücü açıklama! Sevenlerini endişelendirdi ile ilgili etiketler Orhan Gencebay Ameliyat sağlık durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.