Orhan Gencebay'dan korkutan haber! Hastaneye kaldırıldı

Türk müziğinin 'baba'sı 77 yaşındaki Orhan Gencebay'ın koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırıldığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Şişli'deki özel bir hastanede tedavi altına alındığı konuşulan usta sanatçının sağlık durumu merak konusu oldu. Gencebay'ın eşi Sevim Emre konu ile ilgili açıklamada bulundu.

Koronavirüs testi pozitif çıkan usta sanatçı Orhan Gencebay'ın Şişli'de bulunan özel bir hastanede tedavi altına alındığı konuşuluyor. Şubat ayında koronavirüs aşısı olan usta sanatçının tedbir amaçlı hastanede olduğu ifade edildi.

77 yaşındaki Gencebay'ın yakın çevresinden ise, "Kalbindeki rahatsızlık nedeniyle hastanede, belirli aralıklarla kontrolden geçiyor" açıklaması yapıldı.

'ORHAN BABANIZ KALE GİBİ'

Habertürk'te yer alan habere göre; Gencebay'ın hayat arkadaşı Sevim Emre ise, yaptığı açıklamada, "Orhan babanız gayet iyi. Kale gibi. Her sene olduğu gibi rutin kontrollerde. Yalan haberlere itibar etmeyin, sevgiler" ifadelerini kullandı.


Gencebay, pandemiyle ilgili, "Herkes gibi evde bekliyoruz. Maskemizi takıyoruz. Mesafemize dikkat ediyoruz. Evden çıkmıyoruz. Böyle yapmak zorundayız. Gerekenler yapılıyor. Dikkatli olun. Allah'ın izniyle üstesinden geleceğiz. Bundan dolayı kimsenin endişesi olmasın" demişti.

 

Orhan Gencebay'dan korkutan haber! Hastaneye kaldırıldı ile ilgili etiketler Orhan Gencebay Hastane Sevim Emre Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.