Orhan Gencebay'dan korkutan haber!

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay evinin yakınlarında yürüyüş yaptığı sırada bir çukura takılıp düşerek sol işaret parmağını kırdı. Orhan Gencebay’ın önce taksiyle eve gittiği daha sonra da evden eşi Sevim Emre ile birlikte hastaneye götürüldüğü öğrenildi.

Türkiye'nin en değerli seslerinden Orhan Gencebay, yaşadığı talihsiz bir kaza sonucunda sevenlerini korkuttu. Yürüyüş yaptığı sırada bir çukura takılarak düşen ünlü sanatçı sol işaret parmağını kırdı. 

PARMAĞINI KIRDI

Söz konusu kazanan ardından Orhan Gencebay'ın acılar içerisinde taksiye binip eve gittiği daha sonra da eşiyle birlikte hastanenin yolunu tuttuğu öğrenildi.

Hastanede yapılan incelemeler sonucunda Gencebay'ın sol el işaret parmağının kırık olduğu ve tedavi amaçlı atel takılacağı öğrenildi.

DAHA ÖNCE DE OLMUŞTU

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay, daha önce de hava almak amacıyla boğazda yürüyüş yaptığı sırada bir çukura takılarak düşmesiyle gündeme gelmişti.

ORHAN GENCEBAY HAKKINDA

Orhan Gencebay ya da gerçek adıyla Orhan Kencebay 1944 yılında dünyaya gelmiştir. Meslek hayatında çok yönlülüğü benimseyen Gencebay Türk besteci, ses sanatçısı, şair, aranjör, müzik yapımcısı ve aynı zamanda aktördür.

Müziğe 6 yaşında, Rus konservatuvarı mezunu ve aslen Kırım göçmeni eski bir opera sanatçısı olan klasik batı müzisyeni Emin Tarakçı'dan keman ve mandolin dersleri alarak başladı. 7 yaşında bağlama ve Türk halk müziği üzerine eğitimler almaya başladı.

10 yaşında ilk defa "Kara Kaşlı Esmerdi Kim Bilir Kimi Sevdi" adlı besteyi oluşturdu. Sanat Müziği ve tambur eğitimi almaya başladı. Ortaokul ve lise yıllarında Samsun, Edirne ve İstanbul musiki cemiyetlerinde yaylı tambur, THM cemiyetlerinde ise bağlama çaldı.

İlk profesyonel bestesi "Ruhumda Titreyen Sonsuz Bir Alevsin"i 14 yaşında yapan Orhan Gencebay, 16 yaşından itibaren caz ve rock müziği ile ilgilenmeye başladı, batı nefesli sazlardan oluşan orkestralarda tenor saksofon çaldı. İstanbul'a gelerek, Türkiye'nin ilk konservatuarı ve eski adı Dârülelhan olan İstanbul Belediye Konservatuvarı'na girdi, bir süre icra heyetinde bulundu.

Orhan Gencebay'dan korkutan haber! ile ilgili etiketler Orhan Gencebay kaza
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.