Orhan Gencebay'dan kadın şarkıcıların sahne kıyafetlerine yorum: 'Bu edeple alakalı bir durum'

77 yaşındaki usta sanatçı Orhan Gencebay, ailesiyle birlikte Etiler'deki bir mekanda yemek yedi. Mekan çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gencebay, ünlü şarkıcıların aylardır tartışılan cesur ve dekolteli sahne kıyafetleri ile ilgili yorumda bulunarak '' Bu edeple, akılla ilgili bir durum. İnsan kendine yakışanı yapmalı'' dedi.

Orhan Gencebay, Gülşen, Hadise, Hülya Avşar, Aleyna Tilki ve Hande Yener gibi sahne kıyafetleriyle son dönemde sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcılar hakkında konuştu.


Ailesiyle birlikte yemek yiyen Orhan Gencebay mekan çıkışında basın mensuplarının kendisine yönelttiği soruları yanıtladı. Türk müziğinin efsane ismi Orhan Gencebay, müzik sektörü hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

 

''MÜZİK SEKTÖRÜMÜZDE ÜRETİM DURMUŞTUR''

Gencebay açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “Yerli ve milli müzik sektörümüzde üretim durmuştur. Bunun nedeni, üreten sanatçıların maddi ve manevi haklarını alamamasıdır. Devletimiz bu duruma el atarsa gereğini yapacaktır. Devletimizden para beklemiyoruz. Sadece haklarımızı almamız konusunda bize gerekeni yapma imkanı vermelerini istiyoruz.”

Orhan Gencebay'dan kadın şarkıcıların sahne kıyafetlerine yorum: 'Bu edeple alakalı bir durum'


Hürriyet'ten Sait Durmaz'ın haberine göre; Telif hakları konusunda Avrupa ülkelerini örnek gösteren Gencebay, “Avrupa Birliği 300 yıl evvel bunları halletmiş. Bizim istediğimiz AB hukukunun burada tam anlamıyla uygulanması. Bu konuların hızlı bir şekilde çözülmesi lazım, sanatçımızın hakkını hakkıyla savunmalıyız” dedi.

 

''BU EDEPLE, AKILLI İLGİLİ''


Son dönemin tartışma konularından sahne kostümleri hakkındaki düşünceleri de sorulan Gencebay, “Her şeyin bir dengesi var, onu bulmak ve uygulamak lazım. Biz eskiden televizyonlara smokinle çıkardık, şimdi zaman değişti. Bu edeple ilgili, akılla ilgili. Her şeyden önce insana yakışan olması lazım.” şeklinde konuştu.

 

 

Orhan Gencebay'dan kadın şarkıcıların sahne kıyafetlerine yorum: 'Bu edeple alakalı bir durum' ile ilgili etiketler Orhan Gencebay Hande Yener Gülşen Hülya Avşar Aleyna Tilki sahne kostümü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.