Orhan Gencebay'dan deodorant reklamı açıklaması!

Rol aldığı deodorant reklamından sonra sosyal medyada alay konusu olan Orhan Gencebay, "Birinci olmuş reklamın neresi kötüdür" diyerek eleştirilere tepki gösterdi.

  1. Reklamın yayınlanmasının ardından sosyal medyada oldukça paylaşılarak, eleştirilen Orhan Gencebay, konu hakkında açıklama yaptı.

"DÜNYADA 12'İNCİ SIRADA"

Gencebay, "Çok konuşuldu. Dünyada 12'nci, Türkiye'de birinci olduk." Sanatçı, sosyal medyadaki olumsuz yorumlar hatırlatınca tepki gösterdi: "Birinci olmuş reklamın neresi kötüdür?"

REKLAM İÇİN BATSIN BU DÜNYA ŞARKISINI OKUDU

Sanatçı Orhan Gencebay, bir deodorant markasının reklamı için önce halk otobüsüne bindi ardından da koltuk altı terleyen ve kokan bir gence tavsiyeler verdi. Orhan Gencebay reklam için 'Batsın Bu Dünya' adlı şarkısının bir versiyonunu seslendirdi. Gencebay, reklamda otobüsteki genci utandırarak üstüne geldi ve kulağına ne yapması gerektiğini fısıldadı.

Orhan Gencebay'dan deodorant reklamı açıklaması! ile ilgili etiketler Orhan Gencebay Reklam Deodorant
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.