Orhan Gencebay: Gittim geldim ama şu an...

Usta sanatçı Orhan Gencebay, göğüs ağrısı nedeniyle hastanelik olmuştu. Dün taburcu edilen Gencebay, sevenlerine güzel haberi verdi. İyi olduğunu belirten şarkıcı, "Gittim geldim" açıklamasıyla durumunun ciddiyetini gözler önüne serdi.

Göğüs ağrısı sebebiyle kaldırıldığı Memorial Şişli Hastanesi’nde anjiyo operasyonu geçiren Orhan Gencebay önceki gün taburcu oldu.

DOKTORLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Hastaneden çıkmadan önce soruları yanıtlayan sanatçı, tedavisini üstlenen doktorlara teşekkür etti.

"ÜÇ STENT TAKILDI"

Anjiyo olduğu sırada tansiyonunun düştüğünü söyleyen Gencebay, “Gittim geldim. Ama şu an çok iyiyim. Üç stent takıldı, anjiyo oldum. Bu stentler takılmasa, anjiyo olmasam kalp spazmı geçirebilirmişim. Biz önlemimizi aldık. 19 yıl önce baypas olmuştum. Türk doktorlarımızdan Allah razı olsun” dedi.

""DUALARI BANA ŞİFA VERDİ

Sevenlerine de mesaj göndermeyi ihmal etmeyen sanatçı, “Tüm gönül dostlarıma selamlarımı ve şükranlarımı yolluyorum. Berhudar olsunlar. Duaları bana şifa verdi. Çok şükür iyiyim. Arayan soran tüm dostlarıma teşekkür ederim” diye konuştu.

Orhan Gencebay: Gittim geldim ama şu an... ile ilgili etiketler Orhan Gencebay
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.