Orhan Gencebay geri vites yaptı... Sahne kıyafetlerini eleştirdiği Gülşen'den özür diledi

Orhan Gencebay'ın sahne kıyafetleri hakkında 'Bu edeple, akılla ilgili bir durum' dediği şarkıcı Gülşen kendisine yöneltilen eleştiriler karşısında 'Namuslu görünmek kimlere kalmış' demişti. Orhan Gencebay yaptığı yeni bir açıklamada sözlerinin Gülşen'e olmadığını dile getirerek özür diledi. Ayrıca Gencebay, Hülya Avşar ile ilgili sosyal medyada gündem olan görüntülerle ilgili de konuştu.

Usta sanatçı Orhan Gencebay’ın kadın şarkıcıların sahne kostümleriyle ilgili ''Bu edeple, akılla ilgili bir durum. İnsan kendine yakışanı yapmalı'' açıklamasının ardından, şarkıcı Gülşen eleştirilere konser sahnesinden yanıt verdi.


Cahide Palazzo’daki konserinde Sezen Aksu'nun ‘Namus’ şarkısını seslendiren Gülşen, “Namuslu görünmek kimlere kalmış” diyerek göndermede bulundu. Gülşen'in gündem olan bu ifadelerinin ardından Gencebay'dan yeni bir açıklama geldi. 77 yaşındaki usta sanatçı sözlerinin Gülşen’e yönelik olmadığını dile getirdi ve özür diledi.

Orhan Gencebay son dönemde magazin gündeminde oldukça geniş yer bulan 'sahne kostümleri' tartışmasıyla ilgili “Biz eskiden TV’ye smokinle çıkardık, şimdi zaman değişti. Tabii ki biz mayoyla çıkmıyoruz, daha günlük kıyafetlerle çıkabiliyoruz. Bunların hepsini düşünerek gereğinin olması lazım diyorum. Bu edeple, akılla ilgili bir durum” açıklamasını yapmıştı.

Bu açıklamanın ardından, Gencebay’ın Hülya Avşar’ın poposuna vurduğu eski görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

 

''GÜLŞEN BENİM EVLADIMDIR''

Orhan Gencebay dün Beyaz TV'de ekrana gelen “Söylemezsem Olmaz” programına telefonla bağlanarak konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Hayatımda kimseye ne kötü bir söz söyledim ne de dedikodu yaptım. Ülkemizde herkes özgürdür. Ben ‘Gülşen Hanım yanlış bir şey yaptı’ demedim, demem de. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Gülşen benim evladımdır. Bu söz, ağır bir sözdür bana. Fakat yine de belli bir ölçüde hoş görebilirim. Böyle bir sözle muhatap olmayı kesinlikle istemezdim.”

''HÜLYA AVŞAR İLE BABA - KIZ GİBİYDİK''


Orhan Gencebay, Hülya Avşar’la görüntüleri için de şöyle konuştu: “Hülya Avşar 20 yaşında Türkiye güzeli seçildiği zaman biz o yarışmada izleyiciydik. Güzeller güzeli Hülya’yı o zamandan itibaren çok sevdik ve çok yakın olduk. Bizim evimize sürekli gelirdi. O kadar samimiydik ki, bir baba-kız gibi, abi-kız gibi. Beni kızdırmaya bayılırdı. Mesela yanağımdan öpecek sanırdım, gelir ısırırdı beni. Ben de onu dizime yatırır döverdim. Hülya buna bayılıyordu. Yani bir espri bu. Zaten başka ne olabilir ki?”

 

Orhan Gencebay geri vites yaptı... Sahne kıyafetlerini eleştirdiği Gülşen'den özür diledi ile ilgili etiketler Orhan Gencebay Gülşen Konser Sosyal Medya Hülya Avşar sahne kıyafeti kostüm
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.